AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Valimiz Mustafa Tutulmaz Başkanlığında Yapıldı...

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Valimiz Mustafa Tutulmaz Başkanlığında Yapıldı...

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun talimatları ve gönderdiği Genelge doğrultusunda ilimizde Vali Mustafa TUTULMAZ’ın başkanlığında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı güvenlik Toplantısı yapıldı.

Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans salonunun da yapılan toplantıya Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, Vali Yardımcısı Dr. Adem USLU, Jandarma Komutanı Orhan SIRMA, İl Emniyet Müdürü Vekili Uğur Keskin, Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Merkez de bulunan Ortaokul Müdürleri, Lise Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Okul aile birliği başkanları katıldı. Okul yöneticilerine okul servis araçların kontrollerin düzenli ve titiz yapılmasını, okullarda  uyuşturucu ve sigara bağımlılığını önlemek için Okul Aile Birliği, Emniyet Güçleri, Mahalle Muhtarları ile iş birliği yapılacağı ve Okul güvenlik kameralarının KGYS’ye uyumlu bir hale getirilmesi için riskli okulların öncelikli olarak sisteme dahir edilmesi gerektiğini ifade etti

Ayrıca okul müdürlerinin, mahalle muhtarlarının ve okul aile birliği başkanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek gerekli çalışmaların yapılmasında titiz davranılması gerektiğini belirtti.

 

Toplantı okullardaki güvenlik tedbirlerine ilişkin diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi  temennileriyle  sona erdi.

08-09-201708-09-201708-09-2017

 

 

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.