AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Vizyon Belgesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı…

2023 Vizyon Belgesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı…

2023 Vizyon Belgesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimizin katılımıyla Afyon Lisesi konferans salonunda yapıldı.

2023 Vizyon Belgesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısında Uşak Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol DURAN kapsamlı bir sunum yaptı.İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumuna İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, Müdür Başyardımcılarımız ,ikinci oturuma  ise müdür yardımcılarımız katıldı.

Doç. Dr. Erol DURAN 2023 Vizyon Belgesinin hedeflerini ve önemini katılımcılarla paylaştı. Tekillik Çağına Yönelik Eğitimde Değişim ve Dönüşüm’ ün önemini okul idarecilerimize  aktardı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN Tekillik Çağına Yönelik Eğitimde Değişim ve Dönüşüm’ün eğitim için çok önemli bir adım olduğunu, bu değişimle birlikte yeniliklerin hepimizin ufkunu açacağını, öğrencilerimiz adına yapılacak tüm yeniliklerin heyecanını hissettiğini, bu heyecanı meslektaşlarımla paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtti. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm ekibimle 2023 Vizyon Belgesinin başarısı için elimizden geleni yaparak daima daha iyi bir eğitim sistemini hedefleyerek bu amaçla yüreğimizi, gücümüzü, enerjimizi amacımız için sarf edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

2023 Vizyon Belgesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı  İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ ın Doç. Dr. Erol DURAN’a plaket ve çiçek takdim etmesinin ardından program son buldu.

05-12-201805-12-201805-12-201805-12-2018

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.