AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları´nın İlki Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Açıldı...

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında; 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk bilim fuarı 07 Mayıs 2015 Perşembe günü Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ nde 60 projenin sergilenmesi ile gerçekleştirildi.
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları´nın İlki Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Açıldı...

         Vali Yardımcısı Sayın Akgün CORAV, Belediye Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin YALÇIN ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın A.Fevzi ÖZDEMİR’ in açılışını yaptıkları TÜBİTAK Bilim Fuarı’ na protokol üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bu öğretim yılında ilimiz genelinden projeleri desteklenmeye layık görülen 28 okulumuzun ilki olan bilim fuarı ziyaretçilerin beğenisi ve takdirini kazandı.  

          Bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilerek, öğrencilere bilimsel proje yapma ve paylaşma konusunda yeni ortam ve olanakların yaratılması ve öğrenciler üzerindeki yarışma baskısının ortadan kaldırılarak bilimin eğlenceli taraflarının ön plana çıkarılmasını hedefleyen TÜBİTAK Bilim Fuarı’ nın hazırlanmasında emeği geçen başta okul yöneticilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diliyoruz. 

 

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.