AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“93 Yıl Sonra Sizin İzinizde ” Adlı Şehitlere Saygı Yürüyüşü...

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Afyonkarahisar Değerlerini Anlatıyor (ADAP)" Projesi kapsamında Mart Ayı çalışması olan "Milli ve Manevi Değerlerimiz" konu başlığıaltında, 25.03.2015 Çarşamba günü Kışlacık İlköğretim Kurumu olarak“93 yıl sonra sizin izinizde” adlı şehitlere saygı yürüyüşü düzenledik.
“93 Yıl Sonra Sizin İzinizde ” Adlı Şehitlere Saygı Yürüyüşü...

 Yürüyüşümüz Büyükkalecik Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliğinden Yasinler okunarak başlanıp Zafer Müzesinde sona erdi. Yürüyüşümüze öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı olduğunu belirten Okul Müdürü Ahmet Suat TAŞTAN yürüyüşün bitiş noktası olan Zafer Müzesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN’a bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımız, Şehitlikten getirilen toprak ve askerlerimizin anısına kalpak takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN yaptığı konuşmada “Geçen hafta Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümüydü. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı Afyonkarahisar Değerlerini Anlatıyor Projesi kapsamında Kışlacık İlköğretim Kurumu’da şehitlerimize saygı amacı ile şehitliği ziyaret ettiler ve yürüyüşü Zafer Müzesinde sonlandırdılar. Amacımız değerlerimizi anlatmak ve yaşatmaktır. Bu kapsamda emeği geçen Kışlacık İlköğretim Kurumu idareci, öğretmenler, öğrenciler ve katılan velilere teşekkür ediyorum” dedi. Program öğrencilerin müzeyi gezmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.