AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim –Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aylık Toplantısı Yapıldı...

Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısına  İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN ,Müdür Yardımcılarımız ,Şube Müdürlerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz katıldı.
2016-2017 Eğitim –Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aylık Toplantısı Yapıldı...

       Toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN yaptı.2016-2017 eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi.Yılın ilk İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aylık Toplantısında tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti.

  

        İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN gündem maddelerinin görüşülmesinden önce 15 Temmuz Günü yaşanan elim olayların ülkemiz üzerindeki vahim etkilerine değindi.Bu noktadan yola çıkarak öğrencilerimizin bilinçli yetiştirilmesi hususunu itinayla hatırlattı.Ülkemizin geçirdiği ağır dönemde hepimizin üstümüze düşen görevleri hakkıyla yerine getirmemiz gerektiğinin altını çizdi.Tüm öğrencilerimizin hem akademik başarılarının artırılması  hem de insani yönlerinin kuvvetlendirilmesi için öğretmen,idareci ve personelin el birliğiyle çalışması gerektiğini ifade etti.TEOG,LYS,YGS gibi sınavlarda Afyonkarahisar olarak daha üst seviyelere çıkmamız için fedakarlık yapılmasının elzem olduğunu belirtti.

 

 

       Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından  İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Birim Sorumlusu Müdürlerimiz,İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle gündem maddeleri hususunda fikir alış verişi yaparak İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize bilgi verdiler.İl Milli Eğitim Müdürümüzün iyi dilekleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aylık Toplantısı tamamlandı.

07-10-201607-10-201607-10-2016

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.