AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim –Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri Aylık Toplantısı Yapıldı...

         Afyon Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM,İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN,Teftiş Kurulu Başkanımız,Müdür Yardımcılarımız,Şube Müdürlerimiz ve tüm okul müdürlerimiz katıldılar.
2016-2017 Eğitim –Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri Aylık Toplantısı Yapıldı...

        Toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN yaptı. 2016-2017 eğitim –öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi.Yılın ilk Okul/Kurum Müdürleri Aylık Toplantısına Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM’ın katılımlarından onur duyduğunu ifade eden YALÇIN sözü Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM’a bıraktı.

        Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM konuşmalarında “2016-2017 eğitim yılı bizlere, öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize kısaca hepimize hayırlı uğurlu olsun. Eğitimde siz değerli müdürlerimiz, kıymetli hocalarımız, öğretmenlerimiz, hanımefendileriyle, beyefendileriyle hepiniz başrol oynamaktasınız. Sizler okullarınızda ne kadar huzuru temin edebilirseniz, öğretmenlerimizi ne kadar iyi motive edebilirseniz, biliniz ki onlarda kendi sınıflarında o derece huzurlu, o derece motive olmuş, o derece işlerine, eğitime, öğrencilerine ve derslerine odaklanmış bir şekilde eğitimlerini vereceklerdir. Sizin öneminiz burada bir defa daha ortaya çıkmaktadır.”ifadelerini kullandı. Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM TÜİK verilirine de dikkat çekerek Afyonkarahisar  olarak daha üst sıralarda olmamız gerektiğini hatırlattı. Ayrıca TEOG, YGS, LYS’de başarımızı yukarılara taşınması için okul müdürlerimize tavsiyede bulundu.

       İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN gündem maddelerine geçmeden önce kısaca 15 Temmuz 2016 günü yaşanan çirkin girişimin eğitim camiamızı derinden sarstığını,bu nedenle ahlaklı,düşünen,muhakeme yeteneği olan gençler yetiştirmek için okul idarecilerinin çok daha hassas olmalarının gerektiğinin altını çizdi.

 

      Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Birim Sorumlusu Müdürlerimiz okul müdürleriyle gündem maddeleri hususunda fikir alışverişi yaptılar ve alanlarıyla ilgili okul müdürlerine bilgi verdiler,okul müdürlerinin sorularını cevapladılar.Karşılıklı görüş alış verişinin ardından toplantı İl Müdürümüzün iyi bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi dileğiyle son buldu.

06-10-201606-10-201606-10-201606-10-201606-10-2016

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.