AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Yılı Yeni Nesil Mali Destek Programı (Yenep) Çalıştayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın Katılımı İle Başladı…

2019 Yılı Yeni Nesil Mali Destek Programı (Yenep) Çalıştayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın Katılımı İle Başladı…

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN TOBB Kız Anadolu  İmam Hatip Lisesi‘nde Afyonkarahisar İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri proje teklif çağrısına başvuru yapabilmek amacıyla 17 ilçenin katılımıyla proje yazma ve yürütme eğitimini içeren ve iki gün sürecek çalıştay açılışına katıldı.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen Proje Teklif Çağrısı Programı ile TR33 Bölgesi’nin dijital dönüşüm sürecini hızlandıracak ve sürdürülebilir kılacak, geleceğin nitelikli iş gücünün oluşturulması amacıyla okul çağındaki çocukların tasarım, yenilikçilik, üretkenlik kapasitelerinin geliştirilmesinin  hedeflendiği çalıştayda İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN; “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından hazırlanan Dijital Türkiye Yol Haritası belgesinde; dijital dönüşümle birlikte verimlilik, kalite, hız, esneklik artışı sağlamak ve iş gücü kaybına karşı yeni önlemler geliştirilmektedir. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz de Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı kapsamında çalışmalarına başlamıştır ve bu konuda gereken titizliği göstermektedir” dedi.

Ayrıca İlimizde dijital, robotik kodlama  atölyelerinin ve üretime yönelik teknolojik ve beşeri altyapısının güncel teknoloji ve ihtiyaçlar doğrultusunda iyileştirilmesi ile ilgili başarılı projelerin yapılması için gereken her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında özellikle il/ilçe merkezinden uzaktaki köy ve beldelerde eğitim görmekte olan çocuklara hizmet vermek için  çalışmalara başlandığını vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın çalıştayın verimli  geçmesi temennisiyle ziyaret sona erdi.

04-03-201904-03-201904-03-2019

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.