AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı TEKNOFEST Yarışmasına Roket Dalında Katılım Hazırlıkları Başladı…

2020 Yılı TEKNOFEST Yarışmasına Roket Dalında Katılım Hazırlıkları Başladı…

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman TEZGİDEN, Makine Teknolojisi Alan Öğretmeni Hakan AVŞAR ile Okulumuz Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz Murat AYKIN ve Eyüp ERGİN İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ı makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman TEZGİDEN ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’a  2020 Yılı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenecek Roket Yarışması için, Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz Murat AYKIN ve Eyüp ERGİN’in öğretmenleri rehberliğinde roket yapmayı planladıklarını, 2020 Yılı TEKNOFEST Yarışmasına roketle katılmak istediklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN  Mayıs ve Haziran aylarında hazırlanacak roket projesini sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek proje onayı sonrası roketin üretimi ve testlerinin yapımı aşamasında gerekli tedbirlerin titizlikle alınmasını istedi. YALÇIN; “ Yapacağınız uzun ve özverili  çalışmalar sonucunda katılım hakkı elde ederek okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi  düşünüyor sizlere güveniyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılacak tüm faaliyetleri destekliyoruz. Bu projeye destek veren başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum ” dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın girişimciliklerinden dolayı öğrencilerimize hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

12-04-2019

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.