AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Teknofest Yarışması'na katılan Afyonkarahisar OSB Aral Teknik Koleji İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ı Makamında Ziyaret Etti..

Afyonkarahisar OSB Aral Teknik Koleji liseler arası insansız hava aracı döner kanat kategorisinde 2021 Teknofest Yarışması'na katıldı. 
2021 Teknofest Yarışması'na katılan Afyonkarahisar OSB Aral Teknik Koleji İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ı Makamında Ziyaret Etti..

Uluslararası boyutta gerçekleşen bu yarışmada Afyonkarahisar'ı temsil ederek büyük bir başarı elde ettiler. Yarışmada takım ismini belirlerken şehrimizin en kıymetli tarihi turizm bölgesi FRIGYA'dan esinlendiklerini ve takımın isminin FRİG olmasına karar verdiklerini belirtiler. Ayrıca Roket takımının ve TİKA kara aracı takımının şimdiden gelecek seneye hazırlanmaya devam ettiklerini önümüzdeki yıl çok daha fazla takımla ve projeyle Tübitak da ve Teknofest de yer almayı hedeflediklerini söylediler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN,Okul Müdürümüz Mehmet YILMAZ, FRİG İha Takımı Danışman Öğretmenimiz Cemalettin AKDOĞAN, Öğrencilerimiz Selim AĞAÇ, Nevrasu YEŞİLÇİMEN, Alaattin YILMAZ, Kadir AVCI, Zehra BATI'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

24-09-2021

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.