AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'nin Başkanlığında Yapıldı...

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'nin Başkanlığında Yapıldı...

 İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Mevlüt Çınar ve Fatih Akçil ile birlikte 17 İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimizin katıldığı Değerlendirme Toplantısı Hocalar İlçemizde İl Müdürümüz Miraç Sünnetci'nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Yıl sonu değerlendirme toplantısı kapsamında; 2023-2024 Eğitim öğretim yılının genel analizi yapılırken ilimizin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Merkezi Sınavı'nda elde ettiği başarılar üzerine ayrıntılı değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçelerimizdeki ve il merkezindeki okullarımızın bakım ve onarım faaliyetlerinin gündeme getirildiği toplantıda iyileştirme çalışmaları için planlamalar görüşüldü.

Yaz döneminde açılacak olan DYK Kursları ve diğer gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda İl Müdürümüz Miraç Sünnetci; " Başarılarla dolu geçirilen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimizin gurur duyulacak başarıları hepimizin yüzünü güldürdü. Bizler eğitimin her kademesinde kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını aldığımızı görmek yolumuzun doğruluğunu gösteriyor bize. Çıkmış olduğumuz bu başarı yolculuğunda hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Toplantı toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

04-07-202404-07-2024

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.