AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Afyonkarahisar Merkez İlçe Çalıştayı Yapıldı…

2023 Eğitim Vizyonu Afyonkarahisar Merkez İlçe Çalıştayı Yapıldı…

2023 Eğitim Vizyonu Afyonkarahisar Merkez İlçe Çalıştayı   Emir Murat Özdilek Uygulama Oteli’nde İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin  YALÇIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Musa DİNÇGEZ, Okul Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz katılımıyla başladı. 18 ilçemizde eş zamanlı olarak Eğitimde Vizyon 2023 İlçe Çalıştaylarımız yapılmaya başlandı.

 Afyonkarahisar Merkez İlçe Çalıştay açılışında, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin  YALÇIN; “Eğitimde Vizyon 2023 Belgesinin kamuoyuna duyurulmasıyla, Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında yoğun bir çalışma başladı. Bu süreçte İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlerde, iki gün süresince Afyonkarahisar genelindeki  okul idarecilerimize ve okullarında zümre başkanlığı yapan öğretmenlerimize, dört oturumluk bilgilendirme toplantısı yaptık. Bu toplantılar sonunda okul idarecilerimiz ve katılımcı öğretmenlerimiz okullarında öğretmen, veli ve öğrencilerimizi, 2023 Eğitim Vizyonu konusunda bilgilendirdi.2023 Vizyon Belgesinin hedefleri ve amaçları değerlendirildi. Burada 69 öğretmen ve idarecimizle  merkez ilçe çalıştayımızı yapıyoruz .İlçelerimizde  de devam eden çalıştayların sonunda düzenlenecek raporlar toplanarak,  Eğitimde Vizyon 2023 Afyonkarahisar İl Raporumuzu oluşturarak  Milli Eğitim Bakanlığımıza ulaştıracağız. Ülkemiz, çocuklarımız ve gelecek nesiller açısından hayırlı bir başlangıç olmasını diliyorum. Biz el ele vererek heyecanla başladığımız bu çalışmaların devamını getireceğiz. Eğitim –öğretim için canla  başla çalışacak, daima en iyiyi hedefleyecek ve başarılı olacağız. Hepinize yapacağınız tüm çalışmalar için şimdiden başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Merkez İlçe Çalıştayı öğretmen ve idarecilerimizin grup çalışmalarıyla devam etti. İki oturum halinde yapıldı.

08-01-201908-01-201908-01-2019

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.