AFYONKARAHİSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“ Bir Mektup, Bir Kitap, Bir Dost Projesi ” Okul Ziyaretleri...

  İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN, “BirMektup, BirKitap,Bir Dost Projesi” kapsamında projeuygulama okullarınıziyaret etti.
“ Bir Mektup, Bir Kitap, Bir Dost Projesi ”  Okul Ziyaretleri...

Afyonkarahisar Valiliği’ ne ait ve Sayın Başbakanımız’ın eşi Dr. Sare DAVUTOĞLU Hanımefendi’ nin himayelerinde, Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan “ Bir Mektup, Bir Kitap, Bir Dost Projesi ” kapsamında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN, Müdür Yardımcısı Mevlüt ÇINAR ve Şube Müdürü Mustafa KOÇAK ile birlikte proje uygulama okullarından Kazım Özer İlkokulu ve Atatürk İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle proje üzerine bir süre sohbet eden Müdürümüz, Bir Mektup, Bir Kitap, Bir Dost Projesi’ nin öğrencilerimiz üzerindeki olumlu davranış değişikliklerinden söz etti.Proje ile öğrencilerin hem kitap okuma alışkanlıklarının artacağını hem de bu vesileyle neredeyse unutulmaya yüz tutmuş mektup arkadaşlığı olgusunun güçleneceğini ve yardımlaşma, paylaşma duygularının pekişeceğini belirtti.

22 Ekim 2015 Perşembe günü aynı proje kapsamında Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN, Hoca Ahmet Yesevi İlkokuluOkul Müdürü Abdullah DEMİR, Proje Koordinatörü Göktül AKPINAR, okulumuzun öğretmenleri, velileri ve öğrencileri ile birlikte Başmakçı İlçesi Çığrı Köyü Çığrı İlkokulu’nu da ziyaret etti. Ziyarette Başmakçı İlçe Millî Eğitim Müdürü Caner ÖZDEMİRde hazır bulundu.

Kardeş okul öğrencileri ile tanışan ve hediyelerini verme fırsatı bulan öğrencilerimiz mektup arkadaşları ile kısa sürede kaynaştı. Millî Eğitim Müdürümüzün, Çığrı İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri ile sohbet ederek eğitim öğretim çalışmaları ve bahçe düzenleme çalışmaları hakkında bilgi almasının ardından ziyaret sona erdi.

 

 

         

Selçuklu Mahallesi. Adnan KAHVECİ Caddesi. No24 03100 Merkez / Afyonkarahisar - 02722137603 (PBX)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.